Poznaj nasze wyjątkowe, ręcznie wykonane praliny
Składniki:
Biała czekolada z prażynkami: czekolada deserowa – masa kakaowa min. 54,5% (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), biała czekolada – masa kakaowa min. 28% (cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), maślane ciasteczka (mąka pszenna, cukier, bezwodny tłuszcz mleczny, odtłuszczone mleko w proszku, mąka słodowa jęczmienna, sól), olej roślinny. Może zawierać śladowe ilości jaj i orzechów.
Pistacja z orzechami: czekolada deserowa – masa kakaowa min. 54,5% (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), czekolada biała – masa kakaowa min. 28% (cukier; masło kakaowe, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), pistacja, śmietanka, masło, sól. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Kokos wiśnia: czekolada deserowa – masa kakaowa min. 54,5% (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), czekolada biała – masa kakaowa min. 28% (cukier; masło kakaowe, mleko pełne w proszku; emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), puree wiśnia, śmietanka, wiórki kokosowe, olej kokosowy, glukoza, cukier, pektyna, kwasek cytrynowy. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Kawa: czekolada deserowa – masa kakaowa min. 54,5% (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), biała czekolada – masa kakaowa min. 28% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), olej słonecznikowy, ziarno kakaowe, kawa, emulgator: lecytyna sojowa). Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Mleczna gianduja z prażynkami: czekolada mleczna – masa kakaowa min. 33,5% (cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), cukier, orzechy laskowe, mleko pełne w proszku, mleko odtłuszczone w proszku, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, śmietanka, masło, cukier inwertowany, prażynki Paillete Feuilletine (mąka pszenna (39%), cukier (42,5%), tłuszcz roślinny, bezwonny tłuszcz mleczny, mleczny cukier, białka mleka, sól, ekstrakt słodowy (jęczmień, środek spulchniający: E500ii, lecytyna słonecznikowa, przeciwutleniacz: E306). Może zawierać śladowe ilości innych orzechów.
Marcepan porzeczka: czekolada deserowa – masa kakaowa min. 54,5% (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), marcepan (migały, cukier, woda, cukier inwertowany, etanol), puree czarna porzeczka, cukier, syrop glukozowy, kwasek cytrynowy, pektyna, prażone migdały, malina liofilizowana. Może zawierać śladowe ilości innych orzechów i mleka.
Wanilia z maliną: czekolada deserowa – masa kakaowa min. 54,5% (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), czekolada biała – masa kakaowa min. 28% (cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), śmietanka, masło, syrop glukozowy, laska wanilii, malina liofilizowana. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Jogurt jagoda: czekolada deserowa – masa kakaowa min. 54,5% (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), czekolada biała – masa kakaowa min. 28% (cukier; masło kakaowe; mleko pełne w proszku; emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat waniliowy), puree jagoda, cukier, śmietanka, jogurt (skrobia modyfikowana, białka mleka, olej kokosowy, odtłuszczone mleko w proszku, cukier, kwas cytrynowy, aromaty, laktoza, regulator kwasowości, sorbitol, syrop glukozowy, pektyna, kwasek cytrynowy. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Truskawka szampan: czekolada deserowa – masa kakaowa min. 54,5% (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), biała czekolada – masa kakaowa min. 28% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), śmietana, Marc de Champagne 7%, cukier, białka mleka), truskawka. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Marakuja: czekolada deserowa – masa kakaowa min. 54,5% (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), czekolada biała – masa kakaowa min. 28% (cukier; masło kakaowe; mleko pełne w proszku; emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat waniliowy), marakuja, śmietanka, cukier, masło, syrop glukozowy. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Karmel solony orzech: czekolada mleczna – masa kakaowa min. 33,5% (cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), czekolada karmelowa – masa kakaowa min. 30,4%: masło kakaowe, cukier; mleko pełne w proszku; laktoza (z mleka); serwatka w proszku z mleka); mleko odtłuszczone w proszku; karmelowy cukier; emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat waniliowy; sól), śmietanka, dekstroza, sorbitol, syrop glukozowy, cukier inwertowany, orzech arachidowy. Może zawierać śladowe ilości innych orzechów.